Аkcija posumljavanja i ozelenjavanja Zrenjanina

U ulici Franje Kluza, kod „Univereksporta“ juče je organizovana akcija ozelenjavanja ovog dela grada. Ove aktivnosti organizovala je „United Group Fondacija“(„UG Fondacija“) , koju realizuje kompanija SBB, i Grad Zrenjanin, čime se nastavilo sa akcijama pošumljavanja, ovoga puta uređenjem Golf terena u Zrenjaninu, kao buduće zelene oaze, na kojima će biti posađeno vise od hiljadu sadnica stabala i drugog zelenila.
– Golf je sport koji veliku pažnju poklanja očuvanju životne sredine, a građani Zrenjanina izgradnjom golf terena dobijaju još jednu „fabriku kiseonika“, koja će umnogome doprineti unapređenju kvaliteta životne sredine“ – istakla je Jovana Lukić, direktorka „UG Fondacije“, koja je za ovaj projekat izdvojila oko 400 hiljada dinara.
Ovim povodom, Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina, istakao je da je ovo jos jedan od važnih infrastrukturnih projekata.
– Zrenjanin ima ambiciju da pored postojećih sportskih objekata, napravi nove i tako obogati sportsku i turističku ponudu grada. Naše su ambicije da budemo jedan od velikih sportskih centara u Srbiji u koji će dolaziti sportisti- istakao je Janjić.
S.V.

Posumljavanje 3 (Large)