AMBULANTA „PRO FIZIO MEDIK”: Fizikalna terapija može biti alternativa operaciji

Najsavremeniji vid rehabilitacije je fizikalna terapija, kako kod nas, tako i u svetu. U ambulanti za rehabilitaciju „Pro Physio Medic“ (Pro fizio medik) fizikalna terapija se obavlja uz pomoć najsavremenije aparature koja sadrži 36 oblika elektroprocedura, kao i ultrazvučnu, magnetnu i laseroterapiju.
Osim neuroloških, ortopedskih i reumatskih pregleda naših lekara specijalista, u ambulanti je moguć i svaki vid sportskih (sistematskih) pregleda, kao i kompletna rehabilitacija. Da bi se izbegao duži period oporavka i dobio najbolji efekat fizikalne terapije, potrebno je da se na vreme javite našoj ambulanti.
Fizikalna terapija ima značajnu ulogu u lečenju i osposobljavanju pacijenata sa težim i lakšim povredama koje su posledica fizičke traume, zatim u periodu postoperativnog oporavka, nakon dužeg mirovanja, kod stanja koja nastaju kao posledica moždanog udara, kod poremećaja motornog razvoja kod dece, kao i kod procesa starenja. Fizikalna terapija ima veoma važnu ulogu u preventivnom delovanju, a sastavni je deo i trenažnog i takmičarskog procesa u sportu. Ona je alternativa operaciji ili tretmanu lekovima, otklanja ili smanjuje bol, čak i njegov uzrok, a štetnih posledica po organizam nema.
Ambulanta se nalazi u Zrenjaninu, u ulici Milana Stanivukovića 27, stan 7 (kod nove Medicinske škole). Radno vreme ambulante je od ponedeljka do petka, od 9 do 19 časova, a sve informacije mogu se dobiti telefonom: 023/531-115 i 064/33-88-474 ili ličnim dolaskom, kao i putem fejzbuk stranice: @prophysiomedic.
M.M.