AMBULANTA „PRO FIZIO MEDIK”: Rešenje za bolove u leđima

Često se srećemo i čujemo bar od nekoga u našoj okolini da se žali na bolove u leđima i da ima problem sa istim. Takođe se i spominju „diskusi ili diskus”, koji su zapravo i uzrok nastanka bola u donjem delu kičmenog stuba i sedalnog (trtičnog) dela. Pored bola, često ih prate simptomi kao što su krckanje kičme, ukočenost mišića između lopatica, bol u predelu kuka, zadnjice ili butine, žarenje i pečenje u predelu cevanice ili lista na podkolenici, trnjenje i žmarci do pete ili prstiju stopala.
Takođe se susrećemo i sa medicinskim izrazima kao što su lumbalni diskus ( L4 ili L5, L5 ili S1 ), kao i snimanjem magnetnom rezonancom (MRI).
– Sve ovo ukazuje na ozbiljan problem sa leđima. Ne morate odmah razmišljati o skupim operacijama i njenim komplikacijama jer postoji rešenje za tegobe. Uz specijalan program vežbi jačanja i istezanja leđne muskulature i najsavremenijim metodama fizikalne terapije u Ambulanti za zdravstvenu rehabilitaciju „Pro Fizio Medik” (Pro Fizio Medik), možete se osloboditi bola u leđima. Zakažite svoju konsultaciju i pregled lekara specijaliste kod nas već danas – rekli su nam u ovoj Ambulanti na Bagljašu.
Ambulanta za zdravstvenu rehabilitaciju i fizikalnu terapiju „Pro Fizio Medik” nalazi se u Ulici Milana Stanivukovića 27/7, kod nove Medicinske škole, a radno vreme joj je od 9 do 19 časova.
Brojevi telefona su 023/531-115 i 064/33-88-474, a zainteresovani sve informacije mogu naći i na njihovoj Fejsbuk stranici: www.facebook.com/prophysiomedic. Takođe, možete ih kontaktirati i putem mejla prophysiomedic@gmail.com.


L.Z.

Potpis: Specijalan program vežbi uz fizikalnu terapiju daje rezultate