DANKA GLADOVIĆ, DIREKTORKA MARKETINGA „AVIV PARKA” U ZRENjANINU

Kupovina i zabava za celu porodicu

Aviv park Zrenjanin proslavio je u subotu, 16. septembra, svoju drugu godinu uspešnog rada. To je bio povod za razgovor sa direktorkom marketinga kompanije „Aviv Arlon” u Srbiji Dankom Gladović. Kako je istakla naša sagovornica, u „Aviv parku” su u međuvremenu otvorene i nove radnje, a praznih lokala nema.
Koliko ste zadovoljni postignutim rezultatima i da li su se obistinili vaši poslovni ciljevi?
– Prethodne dve godine su takoreći proletele i za to vreme smo mi kao tim uspeli da napravimo dobar i kvalitetan projekat koji je po mnogo čemu prepoznatljiv u ovom delu Vojvodine. Ponosni smo na činjenicu da smo uradili mnoge humanitarne akcije i da kroz organizaciju raznovrsnih dešavanja uspevamo da ukažemo na prave vrednosti i da ih gajimo. Za razliku od drugih tržnih centara, mnogo pažnje poklanjamo tome da se naši posetioci osećaju prijatno i da provedu kvalitetno vreme sa prijateljima i porodicom čak i dok obavljaju kupovinu. Što se tiče postignutih rezultata, mogu da kažem da je dalek put ispred nas. I pored velikih ulaganja i truda koji su iza nas, ostalo je još mnogo toga što treba uraditi, dopuniti i poboljšati jer težimo ka tome da svake godine budemo još bolji. Cilj je da idemo u korak sa evropskim metropolama i da po ponudi i sadržajima budemo vodeći u ovom delu Srbije.
Šta je planirano u skorijoj budućnosti i da li će biti proširenja?
– Želim da napomenem da smo zadovoljni dosadašnjim poslovanjem i razvojem „Aviv parka” jer su nas, pre svega, u ove dve godine Zrenjaninci prihvatili, i prepoznati smo u javnosti kao kompanija koja vodi računa o daljem unapređenju i razvoju. S tim u vezi radimo na planovima za proširenje kako bismo u odgovarajućem trenutku doveli još neke nove brendove i upotpunili ponudu. Upravo pred sam rođendan u „Aviv parku” otvorena je još jedna radnja „Land” koja u svojoj ponudi ima razne poznate internacionalne brendove što je uveliko obradovalo sve naše posetioce. Zbog poslovne politike sada ne možemo da dajemo više informacija o potencijalnim novim brendovima, ali s ponosom možemo da kažemo da u prethodne dve godine nismo imali mnogo izmena i da nemamo praznih lokala.
I za kraj, šta je to što vaši posetioci mogu očekivati u narednom periodu?
– Kao i do sada trudićemo se da opravdamo poverenje koje nam je dato i da našim posetiocima pružimo mogućnosti da u radnjama „Aviv parka” Zrenjanin obave kupovinu po dobrim cenama i uz to da provedu kvalitetno vreme. U narednom periodu planiramo dosta različitih sadržaja, edukativnih i zabavnih radionica, što će biti namenjeno celoj porodici. Postali smo deo lokalne zajednice što nas u pozitivnom smislu obavezuje da dajemo svoj maksimum.
L. Z.