DOM ZA STARE „NANINI KONACI” DARODAVAC U KVIZU LISTA „ZRENjANIN“ : Sa nama je kao kod kuće!

Bez obzira na godine i zdravstveno stanje čovek je je društveno biće, i za njegovo blagostanje je važno da bude deo zajednice. Nije dobro da je čovek sam! Zato su „Nanini konaci” tu za vas. Dom za stare „Nanini konaci” je dom integrisane socijalne i zdravstvene zaštite sa visokim stepenom komfora. Licenciran je od strane Ministarstva za rad i socijalnu politiku. Otvoren je 24 časa, svakog dana.
Dom se nalazi u mirnom kraju na Bagljašu sa prostranim i uređenim dvorištem. Korisnicima su dostupne udobne i svetle dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne sobe. Takođe tu je zajednička trepezarija, dva dnevna boravka, četiri kupatila i dve terase. Korisnicima doma dostupan je lekar specijalista opšte medicine, kao i lekari specijalisti koji dolaze na poziv našeg lekara. Prema potrebama korisnika dostupne se negovateljice, medicinske sestre, kao i socijalni radnik. Ukoliko je potrebno dom može obezbediti prevoz sanitetskim vozilom za korisnika.
Dom se nalazi u ulici Laze Nikina broj 2, a kontakt telefon je 061/3181919.
Srećni učesnik u velikom novogodišnjem kvizu našeg lista će od „Naninih konaka” dobiti vikend za dve osobe u jednoj od banja Srbije.