DONACIJA „DREKSLMAJERA” za unapređenje saradnje i lakši rad zaposlenih u zdravstvenim ambulantama

Osamdeset računara uručeno Domu zdravlja

Suočavamo se sa globalnom zdravstvenom krizom od koje niko nije pošteđen, a koja je ponovo pokazala koliko je posao koji obavljaju zaposleni u Domu zdravlja neizmerno važan za našu zajednicu. Ovom donacijom smo želeli lekarima da olakšamo svakodnevni rad kako bi mogli da se posvete pacijentima i pruže im što bolju zdravstvenu zaštitu i uslugu – rekao je Branimir Joksimović, menadžer operativnih procesa u „Drekslmajeru”, nakon što je kompanija uručila Domu zdravlja „Dr Boško Vrebalov” Zrenjanin osamdeset računara.


Intezivna saradnja između ove kompanije i Zrenjaninskog Doma zdravlja otpočela je pre dva meseca otvaranjem ambulante u okviru pogona ovog preduzeća.
– Veoma smo zahvalni „Drekslmajeru” na odluci da našem Domu zdravlja donira veliki broj računara. Takva donacija ima veliki značaj jer se današnji zdravstveni sistem zasniva na elektronskim kartonima i ulaganje u informacione tehnologije umnogome će nam olakšati i ubrzati rad. Računari će biti raspoređeni po svim službama u zavisnosti od priorita i potreba – navela je dr Gordana Đurić, direktorka Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov”.

S. V.