„GAMA PET ŠOP” MARKET ZA LJUBIMCE: Treći rođendan uz poklone i popuste

Mega market i veterinarska apoteka za kućne ljubimce „Gama pet šop” koji se nalazi u Koče Kolarovoj ulici juče je proslavio svoj treći rođendan. Tom prilikom obezbeđen je veliki broj akcija, prigodnih poklona za kupce i četvoronožne potrošače, kao i popusti na svaku kupovinu.

– Mi kao firma uspešno poslujemo već dugi niz godina, počeli smo u malom objektu nedaleko od ovog, ali smo zbog povećanog posla, proizvoda na tržištu i broja kupaca proširili svoje kapacitete. Pre tri godine svečano smo otvorili ovaj objekat, a danas, tri godine kasnije, veoma smo zadovoljni onim što je iza nas. Samo proširenje prostora nas je na početku plašilo, jer ga je trebalo popuniti kvalitetnom robom. Bili smo i u strahu da li ćemo moći da odgovorimo na sve potrebe kupaca, a danas je sve drugačije. Klijenata je sve više i više, ali i kućnih ljubimaca o kojima vlasnici vode računa na pravi način – rekla je Zorica Cabadaj Ankić, vlasnica firme „Gama pet šop”.

U ovom maloprodajnom objektu koji je jedan od većih u našem gradu može se kupiti kvalitetna i raznovrsna hrana za sve vrste kućnih ljubimaca renomiranih svetskih proizvođača, veterinarski preparati i lekovi, kozmetika, oprema za akvaristiku, kao i velik broj aksesoara za četvoronošce.

– Obezbedili smo velik broj poklona, 10 odsto popusta na kompletan asortiman u našoj radnji, što se odnosi i na proizvode veterinarske apoteke. Popuste imamo tokom čitave godine, ne samo tokom praznika. Našem rođendanskom pozivu odazvao se veliki broj prijatelja, kupaca, deci smo delili balone, kao i druge prigodne poklone u znak pažnje i vernosti. Rođendan je jednostavno dan popusta – dodala je naša sagovornica.

M.Malbaški