HUMANITARNA AKCIJA U „AVIVU”: Bira se najlepša jelka

U subotu, 17. decembra, u „Aviv parku” biće održana druga manifestacija humanitarnog karaktera „Avivov izbor za najlepšu novogodišnju jelku Zrenjanina“, u kojoj će učestvovati i predstavnici redakcija lista „Zrenjanin“. Prošlogodišnja akcija imala je veliki odziv u javnosti, te se tom prilikom sakupilo 250 paketića za decu bez roditeljskog staranja i za decu sa posebnim potrebama koje je Aviv“ uručio preko Centra za socijalni rad Grada Zrenjanina.
U subotu će predstavnici različitih institucija i kompanija iz Zrenjanina kititi jelke u „Aviv parku”, a one će do posle Nove godine ukrašavati ovaj ritejl park. Svaka institucija i kompanija svojim učešćem u ovoj manifestaciji trebalo bi da se priključi i akciji prikupljanja novogodišnjih paketića za decu, koji će biti uručeni zrenjaninskom Centru za socijalni rad, odnosno deci bez roditeljskog staranja.
– „Aviv park” Zrenjanin će svakoj instituciji i kompaniji koja učestvuje u ovom događaju obezbediti prirodnu jelku. Na njima je samo da osmisle kako da je okite! I, ako su u mogućnosti, da donesu što veći broj paketića za decu – rekla je Nataša Maksimović iz kompanije „Aviv Arlon“.
Kićenje jelki počeće u 11 časova, a od 12 časova krenuće i muzičko-zabavni program. Sve prisutne će obradovati i poseta Deda Mraza, koji će se družiti sa učesnicima, a i zabavljati ostale goste parka. Najlepša jelka biraće se u 14 časova, a odabraće je deca, koja će biti gosti tog dana u „Avivu” na ovoj manifestaciji.
S.K.

img_4086