Karasi otišao u legendu!

Piše: Dalibor bubnjević

Kao grom iz vedra neba, iznenadila nas je vest da Predrag Milošević, predsednik Opštine Sečanj, više nije među nama! Mnogi nisu verovali da je Karasi otišao za stalno. Bili su uvereni da je u pitanju još jedan štos u nizu koji je svih ovih godina pročelnik kreirao.
Međutim, nakon nekoliko sati, svima je bilo jasno! Predsednik, podržavalac i inicijator brojnih aktivnosti u Sečnju, prijatelj mnogih ljudi u Banatu, napustio nas je trajno. Poslednja nada je isparila, budući da Karasi nije mogao da načini velemajstorski blef u foto finišu. Očito je, ovoga puta, sa druge strane imao nesavladivog protivnika.
Majka, supruga, rodbina i prijatelji nose najveću bol zbog činjenice da je Predrag Milošević utihnuo. Bitno je napomenuti da njegov odlazak ne predstavlja okončanje života pojedinca, već kraj jedne epohe. Nerealno je očekivati da će se u narednih godinu, dve pojaviti slična osoba koja će višak energije i empatije usmeravati ka drugima, pri tom, ne misleći na sebe i ljude iz svog najbližeg okruženja.
Bilo kako bilo, Karasi je ispričao svoju priču u ponedeljak u Sečnju. Saslušalo ju je više od tri hiljade ljudi. Poruka je bila veoma jasna: sve je prolazno, samo je pitanje ko će završiti u legendi.
Za vas ne znam, ali sam za Karasija ubeđen da je aktivirao svoju rezervaciju u holu velikih i plemenitih ljudi…