KLEČANKE SAVLDALE SPARTAK U GOSTIMA, UB JE SLEDEĆI PROTIVNIK

Pala i subotička tvrđava

U napadu je bila nezaustavljiva Nataša Savović (26 poena), sjajna je bila i Nevena Džamić (14), a visok procenat odlično primljenih servisa su imale Miljana Bogdanović i libero Mirjana Zubac

Pobeda protiv Vizure na domaćem parketu (3:0) kao da je dala krila odbojkašicama Klek MD Zrenjanina, pa su se radovale i u Subotici gde su rezultatom 3:1 (25:18, 25:23, 19:25, 25:12) savladale Spartak. „Vruć” teren u Subotici ovoga puta nije bio prepreka za izabranice trenera Zorana Pavlovića da u trećem kolu Super lige zabeleže drugu uzastopnu pobedu.
Od početka su odlično krenule Nevena Džamić i drugarice, pokazale su da su u Suboticu došle sa namerom da osvoje tri boda. Velika borba vođena je u drugom setu, ali su Klečanke u finišu uspele da osvoje set (25:23). Pad u igri došao je u trećem setu, ali to nije pokolebalo gošće da u četvrtom setu ubace u petu brzinu i odličnim servisom i igrom u polju dođu do pobede (25:12).
Sve linije u timu Klek MD Zrenjanina su funkcionisale odlično, u napadu je bila nezaustavljiva Nataša Savović (26 poena), sjajna je bila i Nevena Džamić (14), a visok procenat odlično primljenih servisa su imale Miljana Bogdanović i libero Mirjana Zubac.
Ž. Cvetić

Opširnije u štampanom izdanju