KOMPANIJA SBB PODRŽALA ODRŽAVNJE ČISTOĆE NA „DANIMA PIVA”: Očistili Žitni trg pre kiše

Članovi eko tima kompanije SBB, zajedno sa radnicima „Čistoće i zelenila“ očistili su jutros, Žitni trg neposredno pre jake kiše koja je počela oko 9 i 30.

– Ove godine kompanija SBB je u okviru akcije „Ne prljaj, nemaš izgovor“ posle Pančeva, Kragujevca, Sobmora , Šapca, Valjeva, Niša i Trstenika stigla je u Zrenjanin i pomogla da se očisti Žitni trg. U fokusu su nam gradovi gde se održavaju masovne manifestacije kao što su „Dani piva“. Ovde ćemo se zadržati dva dana. Zahvaljujem se ljudima iz Gradske uprave i komunanog preduzeća „Čistoća i zelenilo“ na pomoći I razumevanju izjavila je ovom prilikom Dušanka Dragičević – agent prodaje SBB.

Uz zahvalnost kompaniji SBB, u ime građana Zrenjanina, pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić apelovao je na građane da za sobom ostavljaju što manje otpadaka, posebno kada je reč o mestima gde se održavaju manifestacija koje su deo „Dana piva“,a i parkovi i jezera „Begejske petlje“.

Danijela Tančić, menadžer za odnose sa javnošću Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“, naglasila je da je malo tako socijalno odgovornih kompnija koje brinu o čistoći i uređenosti naših gradova, kao što je SBB, čemu je zrenjaninsko preduzeće dalo punu podršku.

Akciju „Ne prljaj. Nemaš izgovor“ podržalo je 30 javnih ličnosti. U 19 gradova Srbije postavljeno je 21 igralište. Podeljeno je 40.000 biorazgradivih torbi, a oko 17.500 dece videlo je predstavu „Ne prljaj. Nemaš izgovor“.

M. S-n.