GLASANJE ZA LIČNOST GODINЕ PO IZBORU ČITALACA

Ljudi koji su zadužili grad i region

U štampanom izdanju, u svakom broju tokom novembra i decembra, objavljujemo tabelu sa imenima nominovanih ličnosti i kupon za glasanje za akciju „Ličnost godine” po izboru čitalaca. Na osnovu predloga čitalaca koji su tokom prethodnih meseci stizali na fizičku ili imejl adresu lista, formirana je lista za glasanje. Ovom akcijom želimo da pružimo šansu našim čitaocima da izaberu ličnost godine „Zrenjanina“.
Čitaoci koji žele da glasaju treba da na predloženoj listi zaokruže redni broj ispred imena ličnosti. Popunjen glasački list treba poslati na adresu: NIP „Zrenjanin” AD, Kralja Petra 2/2, 23000 Zrenjanin – sa napomenom „Za izbor ličnosti godine”. Svaki čitalac može da glasa i pošalje neograničen broj kupona objavljenih u „Zrenjaninu”.
Listu predloga sa kuponom objavljivaćemo do kraja decembra. Tada će glasovi biti prebrojani, a ličnosti godine u svim oblastima biće nagrađene.
Glasanje za ličnost godine ujedno je i šansa da čitaoci budu nagrađeni. Za najsrećnije čitaoce – glasače obezbedili smo vredne nagrade, a u izvlačenju će učestvovati svi kuponi!

baner-licnost-godine
Foto iz arhive