Na KRAJU PROŠLE GODINE GRADSKI ODBORNICI ODLUČIVALI SU I O PREDLOŽENIM KADROVSKIM REŠENJIMA

Novi školski odbori – postizborne promene

Poslednje zasedanje Skupštine grada Zrenjanina donelo je i dosta kadrovskih promena. Doduše, izostala su razrešenja i imenovanja funkcionera u ustanovama čiji je osnivač Grad, ali su se izmene desile u školskim odborima pojedinih osnovnih i srednjih škola.
Zorica Karanjac, razrešena je dužnosti člana školskog odbora OŠ „Servo Mihalj”, kao predstavnik roditelja, a na njeno mesto postavljena je Gorjana Ponjević-Balani.
Iste promene zadesile su Osnovnu školu „Petar Kočić” iz Banatskog Despotovca. Umesto Bojane Topalović, dužnost predstavnika roditelja obavljaće Ivana Mijatović.
U školskom odboru OŠ „Stevan Knićanin” Knićanin izmene se ogledaju u razrešenju dužnosti članova: Biljane Rakita i Brankice Bilać (predstavnice zaposlenih) i Olgice Stevanović i Marine Milosavljević (predstavnice roditelja). Na njihovim mestima naći će se Sonja Ćorić, Milka Bogojević, Sara Milenković i Mila Mrenjica.
Skupština je odlučila da Vinka Spariosul, ne bude članica školskog odbora OŠ „Đura Jakšić” Perlez, već da na njeno mesto postavi Mariku Knežević.
M. Malbaški

Opširnije u štampanom izdanju