NAJAVE DOGAĐAJA

DEČJA RADIONICA
U subotu, 9. oktobra, od 10 časova na Fejsbuk strani Kulturnog centra održaće se radionica psihoterapeuta i master defektologa Tanje Todorović.

BIOSKOPSKI REPERTOAR
Film „Pucnji u Marseju” prikazivaće se u velikoj sali Kulturnog centra od subote, 9. do utorka, 12. oktobra od 18 i 20 časova. Cena ulaznice je 250 dinara, a karte će se prodavati na biletarnici pre početka projekcije. Filmsku režiju i scenario uradio je Gordan Matić, a uloge tumače: Svetozar Cvetković, Vladimir Aleksić, Tihomir Stanić, Strahinja Blažić i dr.

NEŠA BRIDŽIS
Stendap komedija „Šifra F40.01” Neše Bridžisa, jednog od najpoznatijih i najpopularnijih komičara ovog žanra, biće izvedena u petak, 15. oktobra, na velikoj sceni Kulturnog centra sa početkom u 20 časova. Karte se prodaju na biletarnici svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 700 dinara.

KONCERT GRUPE „MAGAZIN”
Na velikoj sceni Kulturnog centra u sredu, 3. novembra, održaće se koncert poznate pop grupe „Magazin”. Karte se prodaju na biletarnici svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice, u zavisnosti od mesta sedenja, iznosi 1.300, 1.500 i 2.000 dinara.

DEČJI PROGRAM
U subotu, 9. oktobra, u Kulturnom centru održaće se multimedijalni dečji program pod nazivom „Live Soundtrack 58 – Junior Soundtrack”. Biće uživo izvođenje muzičkih numera za šest kratkih animiranih filmova. Predviđeno je da program bude u velikoj sali od 16.30 do 17.30 časova. U slučaju da vremenske prilike dozvole, događaj će biti u amfiteatru od 19 do 20 časova. Ulaz je slobodan.

KONCERT
Na velikoj sceni Kulturnog centra u sredu, 13. oktobra, održaće se koncert Ansambla za savremenu muziku „Studio 6”, sa početkom u 20 časova. Koncert je podržalo Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije i deo je nove koncertne sezone Ansambla. Ulaz je slobodan.

IZLOŽBA
Fotografije nastale u okviru drugog dela projekta „Svedoci tradicije” Foto-kluba „CD 13” biće predstavljene na izložbi u četvrtak, 14. oktobra, u 19 časova. Publika će program moći da prati i na Fejsbuk strani KC. Postavku će činiti oko 60 fotografija. Projekat je realizovan uz finansijsku podršku Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice AP Vojvodine.