NAJAVE DOGAĐAJA

DEČJA RADIONICA
U subotu, 22. januara, u 10 časova na Fejsbuk strani Kulturnog centra održaće se dečja radionica profesora Siniše Garčeva „Kako raspolagati novcem”.

TRAGOVI U 30 SLIKA
Jevrejska opština Zrenjanin će u ponedeljak, 24. januara, obeležiti Međunarodni dan sećanja na žrtve Holokausta. Program počinje u 17 časova projekcijom filma „Porajmos” Gorčina Stojanovića u velikoj sali Kulturnog centra. U 18 časova, u malom salonu je otvaranje izložbe „Tragovi” u 30 slika” Jevrejske opštine Sombor, uz delove postavke „Sećanje”, autorke Biljane Dimkić Krčmar iz Narodnog muzeja.

IZLOŽBA
U utorak, 25. januara, otvara se izložba Zorana Rajšića „Post K’o Vid” u Kulturnom centru. Početak je u 19 časova. Postavku čine 23 likovne kompozicije iz serije „Poruke bez reči”, izvedene u tehnici lavirani tuš i dopisnice sa motivima pet likovnih kompozicija koje će posetioci moći da adresiraju i šalju svojim dragim osobama. Otvaranje će moći da se prati i na Fejsbuk strani KC-a. Izložba će biti dostupna do 22. februara, svakog dana od 8 do 20 časova.

BIOSKOPSKI MATINE
U nedelju, 23. januara, u okviru filmskog matinea Kulturnog centra prikazuje se najnovija diznijeva avantura „Enkanto: Magični svet”. Film će se puštati od 11 i 16 časova, sinhronizovan je na srpski jezik. Cena ulaznice je 250 dinara.
pozorište
Na Dramskoj sceni u petak, 21. januara, na repertoaru je „Dečko iz poslednje klupe“. U subotu, 22. januara, publika će imati priliku da pogleda predstavu „Don Žuan“. Obe počinju u 20 sati. Na Lutkarskoj sceni istog dana (subota), u 11 časova igra „Veliki dobroćudni džin“.