Napreduje asfaltiranje ulice Franje Kluza

Asfalt u Franje kluza I

Trećina poslova na asfaltiranju ulice Franje Kluza u Mesnoj zajednici Bolnica Berbarsko uspešno je završena, tako da se očekuje da svih 1.600 metara kolovoza širine pet metara bude položeno do zadatog roka, 3. maja.

Ovo je izjavio je zamenik direktora firme „Put Invest“ Novi Sad Goran Plazonić prilikom današnje postete gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića i njegovih saradnika gradilištu ove za grad veoma značajne saobraćajnice. Vrednost ulaganja Ministarstva privrede i Evropske investicione banke je 39 miliona dinara.

Gradonačelnik Zrenajnina Čedomir Janjić pozitivno se izrazio o radovima da dovršetku urbanizacije ovog dela grada:

– Verujem da će građevinska sezona u Zrenjaninu biti uspešna bar koliko prošla u kojoj je sagrađeno dosta. Mi u gradskoj upravi svesni smo koliko je žiteljima ovog dela grada bila potrebna savremena i kvalitetna saobraćajnica. Osim što će ovim ljudima, među kojima ima i dosta socijalno slabije stojećih porodica, olakšati svakodnevni život, put će biti dobra zamena za saobraćajnice u centru grada, posebno za „magistralu“ za sve one koji putuju iz smera Novog Sada ka Beogradu. Sa ove saobraćajnice moćiće neposredno da se uključena mužljanski most i nastave prema glavnom gradu.

M. S-n.

Asfalt u Franje Kluza II