Nova ambulanta za zdravstvenu rehabilitaciju otvorena na Bagljašu

U ulici Milana Stanivukovića broj 27 (stan 7) u Zrenjaninu, otvorena je ambulanta za zdravstvenu rehabilitaciju „Pro Physio Medic”. Ambulanta se bavi fizikalnom terapijom i medicinskom rehabilitacijom kod raznih koštano-zglobnih i nervno-mišićnih oboljenja primenom najsavremenije aparature.
Principi rada ambulante su uzimanje detaljnog funkcionalnog statusa kao temelja terapeutske dijagnostike i terapije i kompletne fizikalne terapije i kineziterapijske procedure. Oblasti delovanja su, pored prevencije i lečenja kičmenog stuba i zglobova i lečenje reumatskih stanja, neuroloških bolesti, kao i funkcionalnih deformiteta kičme kod dece i omladine.
Takođe, u „Pro Physio Medic” leče se i sve vrste povreda i sportskih povreda (kontuzije, uganuća, ruptura tetiva i mišića…) a bave se i rehabilitacijom nakon imobilizacije i operativnih zahvata (iščašenja, preloma) kao i rehabilitacijom nakon ugradnje endoproteze (veštačko koleno, kuk).
U ambulanti se radi i konsultacijski pregled lekara specijaliste ortopedije, specijaliste sportske medicine i specijaliste neurologije. „Pro Physio Medic” u svojoj ponudi takođe nudi i patronažu (rad sa pacijentima u kućnim uslovima).
Radno vreme ambulante za zdravstvenu rehabilitaciju „Pro Physio Medic” je od 9 do 19 časova a sve informacije mogu se dobiti putem brojeva telefona 023/531-115 i 064/33-88-474.
S.V.