NOVI OBJEKTI: „Persu“ komšija stigao u Rumu i Nove Karlovce

„Persu“ porodica bogatija je za nove objekte. U subotu 05. septembra, svečano su otvorena dva nova „Persu“ marketa, jedan u Rumi na adresi Glavna 78, a drugi u Novim Karlovcima na adresi Glavna 48. Na dan otvaranja, kupce je pored brojnih akcijskih sniženja, gratis računa, poklon kupovina i paketa, promocija i poklona, dočekao moderno uređen enterijer, ljubazni prodavci, kao i širok asortiman svežih, domaćih proizvoda.

– Ovi „Persu“ marketi svakodnevno nude svojim komšijama preko 3.500 različitih artikala, kako vodećih brendova, tako i domaćih, lokalnih proizvođača. Pored gotovo 250 artikala koji se svake nedelje mogu naći na akciji, veliki akcenat je i na „Persu“ pijaci, bogatoj svežim i zdravim voćem i povrćem, odeljenju svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.

Brojni prisutni kupci, na samom otvaranju, imali su priliku da postanu korisnici „Persu“ programa lojalnosti i na taj način ostvare povrat novca pri svakoj sledećoj kupovini – saopštila je ova kompanija

Vrata novih „Persu“ komšija, otvorena su radnim danima i subotom od 06:30 do 21:30 časova i nedeljom od 07  do 20 časova.