NOVITETI U BANJI „RUSANDA” U MELENCIMA: Spremni za novu sezonu i korisnike

Specijalna bolnica za rehabilitaciju, Banja „Rusanda” u Melencima završila je rekonstrukciju zatvorenog bazena i peloidnog bloka. Svi kapaciteti su spremni za novu sezonu i korisnike usluga ove ustanove. 


Banja se nalazi u parku prirode, na obali slanog jezera, u srcu Banata, nadomak Zrenjanina. Bogatstvo „Rusande” je lekovito blato (peloid), jedinstveno u Evropi, kvalitetan smeštaj, tehnička opremljenost stručno i ljubazno osoblje. Sve su to preporuke da se preventivno spreče bolesti, ali i za uspešan oporavak. U Banji se možete relaksirati i odmoriti od onoga što vas svakodnevno opterećuje.
Zdravlje je osnov za srećan i dug život, a u tome će vam pomoći banja „Rusanda”, koja se stara o zdravlju građana više od 150 godina. Ovde se leče reumatološka, neurološka stanja nakon povreda i hiruških intervencija, kao i kožna obolenja. Mnogi pacijenti i gosti su se uspešno oporavili i odmorili u Banji, pa rado ponovo dolaze i preporučuju drugima.
Na raspolaganju su SPA i velnes (wellness) sadržaji, kao i kozmetički tretmani. Sve je u funkciji poboljšanja zdravlja, obnavljanja lepote i svežine.
– Za velike promene u izgledu i funkcionisanju Banje „Rusande” zaslužno je ambiciozno rukovodstvo, na čelu sa mr sc. med. dr Zoricom Ćulibrk, koje je u proteklom periodu ostvarilo saradnju sa Azejberdžanom, Kazahstanom, Rusijom, Iranom, Austrijom, Izraelom, Mađarskom, Rumunijom, Norveškom u vezi izgradnje novih i proširenja postojećih smeštajnih kapaciteta, kupovini nove i obnavljanja postojeće medicinske opreme značajne u lečenju. Vrhunska usluga, stručno i posvećeno osoblje su na raspolaganju gostima koji dolaze u našu ustanovu, a to mogu učiniti putem uputa RFZO, Udruženja penzionera, Društveno odgovornih kompanija i ustanova. Banja „Rusanda” predstavlja oazu zdravlja, zadovoljstva i opuštanja – kaže za naše novine Zoran Jokić, konsultant za marketing Banje „Rusanda”.


L.Z.

  • ISKORISTITE SVOJE PRAVO
    Svi penzioneri čija su primanja manja od prosečne penzije, mogu besplatno, o trošku PIO fonda, da borave 10 dana u našoj banji. Konkurs za ostvarivanje ovog prava se očekuje krajem marta 2019. godine. PIO fond omogućava penzionerima i članovima njihove porodice dolazak u našu ustanovu, uz mogućnost plaćanja na rate. Iskoristite svoje pravo na vaučer (u visini od 5.000,00 dinara) Ministarstva turizma Republike Srbije.
    Sve informacije o proceduri dobijanja vaučera možete dobiti telefonom ili lično u Banji. Očekuju vas i druge brojne pogodnosti, kao što su: veliki popusti za penzionere, mogućnost odloženog plaćanja, popusti za decu.