Novogodišnja akcija u „Opel Ćirkomu“

Kako bi na najbolji način ispratili staru i dočekali novu godinu, u „Opel Ćirkomu” su osmislili niz novih akcija u servisnom i prodajnom odeljenju.
– Sada vaš „opel” možete obradovati sa besplatnom kontrolom u 24 tačke pred zimski period ili besplatno zameniti akumulator koji se kupi u Opel Ćirkomu”. Takođe, besplatno možete proveriti nivo stepena smrzavanja antiftiza u rashladnom sistemu – ili sve to odjednom i sve besplatno!- kažu u „Opel Ćirkomu“.
Ovaj ovlašćeni distributer „opel“ vozila pridružio se i inicijativi Agencije za bezbednost saobraćaja, pa će do kraja godine besplatno proveravati stanje kočionog sistema kao i amortizera na vozilima, a ako se utvrdi određena nepravilnost, popravka se može izvršiti na licu mesta, uz popuste i benificije na usluge mehaničara u ovom, jedinom „Opel” centru u Zrenjaninu i Banatu.
Takođe, u „Opel Ćirkomu“ tokom celog decembra promovišu servisnu akciju sa neverovatnim popustima i pogodnostima, a svojim korisnicima servisnih usluga nude i mogućnost plaćanja računa na više mesečnih rata čekovima građana ili sa nekom od platnih ili kreditnih kartica.
– A ako se odlučite da vaš aktuelni „opel” zamenite sa novim, u prodajnom salonu „Opel Ćirkoma”, korisnike čeka niz specijalno odobrenih akcija za kraj 2016. godine.  Trenutni „opel” možete zameniti sa novim po sistemu „staro za novo”, a ukoliko odaberete novu „korsu”, „astru sedan” ili novu „astru”, uz novo vozilo isporučujemo i zimske pneumatike.  Za kupovinu „insignie“ odobravamo popust od neverovatnih 17 odsto uz poklon vaučer od dodatnih 600 evra koji možete iskoristiti da umanjite cenu vozila ili da iskoristite kako bi platili servisiranje „insignie” za naredne 4 godine ili  tokom četiri redovna servisa – ukazali su na neke od aktuelnih akcija u „Opel Ćirkomu“.  Ovaj centar nalazi se u Industrijskoj zoni „Jugoistok“,  a brojevi telefona su 023/3150000, 062/241928 ili 063/560607.
L.Z.