OBNOVLJENI SPORTSKI TERENI U ELEMIRU I ZRENJANINU

Da treniraju novi šampioni

Uložili smo značajna sredstva u sportsku infrastrukturu jer želimo da što više mladih vreme provodi na sportskim terenima – istakao je gradonačelnik Čedomir Janjić
U osnovnim školama „Svetozar Marković Toza” u Elemiru i „Petar Petrović Njegoš” u Zrenjaninu, rekonstruisani su sportski tereni. Sredstva za to obezbeđena su zahvaljujući NIS-ovom projektu „Zajednici zajedno”. Za pomenuta dva i još tri terena u Zrenjaninu uloženo je ukupno 14 miliona dinara. Na svim terenima je postavljena tartan podloga, a namenjeni su deci predškolskog i školskog uzrasta.
Elemirsku školu i zrenjaninski „Njegoš” posetili su u petak Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.
– Zrenjanin je za Sekretarijat na čijem sam čelu i Pokrajinsku vladu jedan od najznačajnijih gradova kada je sport u pitanju. To je sredina sa najviše aktivnih sportskih društava i jedan od gradova sa najrazvijenijom sportskom infrastrukturom. Sa zrenjaninskom lokalnom samoupravom imamo odličnu saradnju, zahvaljujem na tome gradonačelniku Čedomiru Janjiću i njegovim saradnicima – poručio je Batez.
Janjić je podsetio da se lokalna vlast trudi da Zrenjanin i 22 sela koja su na teritoriji Grada budu dobro opremljeni i uređeni.
L. Z.

Opširnije u štampanom izdanju