OBROK ZA PORODICU: Obezbeđeno 30 uskršnjih paketa

Akcija grupe „Obrok za porodicu Zrenjanin” pred veliki vaskršnji praznik, još jedan je dokaz da naši sugrađani imaju veliko srce. Darovali su mnogo toga što je uobičajeno da se u kući nađe na praznik: jaja, farbe i sličice, mnogo slatkiša za decu, raznih namirnica, mesa, ali i sredstava za higijenu.

– Zrenjaninci su darove ostavljali u naše korpe u „Maksiju“ i prodavnici „Majka promet“. Neki su lično donosili administratorima. Bilo je i dosta igračaka.Trudili smo se da se svima javno zahvalimo. Ako smo nekoga zaboravilе –  to je zbog gužve. Posebno moramo да се zahvaliмо grupi „Tate za decu–Zrenjanin“ koji su i ovog puta bili sa nama. Spakovano je oko 30 paketa  bogatog sadržaja koji su podeljeni u petak ujutru. Takođe smo zahvalni i našoj Slavici taksistkinji, koja neumorno razvozi pakete onima koji ne mogu da ih preuzmu lično. Dakle,veoma smo ponosne na sve dobre ljude na sav njihov dar i trud – kaže jedna od administratorki, Gabriela Palfi.

Gabriela Palfi, Marija Ljevar Laketić i Gordana Malbaški Udicki zahvaljuju darodavcima koji su uskršnje praznike učinile lepšim onima koji nemaju. U ovim teškim vremenima, dobri ljudi su dokaz da ima nade za bolje sutra – poručile su administratorke.

M.Bečejac