ODBOJKAŠICE MD ZRENjANINA SE SPREMAJU ZA SEZONU

Sa ekipom trenira i Vanja Radanović
Prošlo je više od mesec dana od početka priprema odbojkašica MD Zrenjanina. One se pod nadzorom trenera Dejana Desnice vredno spremaju za novu sezonu u Super ligi Srbije. U ponedeljak uveče zatekli smo ih na treningu u Kristalnoj dvorani. Atmosfera je odlična, na okupu su sve devojke na koje stručni štab računa u novoj sezoni. Među njima su i odbojkašice iz podmlatka.
Sa kadetkinjama i juniorkama ove godine radi profesor Zoran Veselinov koji se posle duže pauze ponovo vratio u klub. One će igrati juniorsku ligu, a Ana Sarić, Tea Terzijevska, Milena Mičeta, Ivana Šujica, Tamara Đurđević i Bojana Papak rade sa prvim timom, konkurisaće za startnu postavu.
Na treningu je bila i Vanja Radanović, koja je prošle sezone kao kapitenka vodila tim. Iako je najavila završetak igračke karijere, ona vredno radi i kaže da postoji mogućnost da igra i ove sezone. To bi za mladi tim iz Zrenjanina mnogo značilo. Vanjino iskustvo je neprocenjivo, kao i njeno znanje i sposobnost da motiviše ekipu.
– Radimo dva puta dnevno. Planiramo kontrolne utakmice, a prvi rival je Jedinstvo iz Stare Pazove – ističe šef stručnog štaba Dejan Desnica.
Ž. CVETIĆ