OMLADINSKA FUTSAL LIGA VOJVODINE: SAS na tronu!

Protekle nedelje završena je omladinska futsal liga Vojvodine, a šampioni su postali mladi igrači zrenjaninskog KMF SAS. Drugo mesto zauzeli su futsaleri Letećeg Holanđanina iz Vrbasa, a trećeplasirani je Forum iz Vršca. Trener zrenjaninske ekipe je Ivan Mandić, doskorašnji golman SAS-a i profesor fizičkog vaspitanja.

Ovo je istorijski uspeh naše ekipe u kojoj su igrali većinom momci iz opštine Sečanj. Oni su su vrlo talentovani i pred njima je lepa budućnost. Pošto smo pobednici prvenstva Vojvodine, igraćemo polufinale plej–ofa državng šampionata. Narednih mesec dana u Krajišniku ćemo se pripremati za to takmičenje, verujem da ćemo nakon prvenstva Srbije ponovo imati razloga za slavlje – istakao je trener Ivan Mandić, koji je i član stručnog štaba te selekcije.

U ovoj generaciji SAS-a igrali su i omladinski reprezentativci Srbije Aleksandar Mandić iz Krajišnika, Mihajlo Margetić iz Nove Pazove i Zoran Ardeljan iz Srbobrana. Osim pomenutih, u timu su još Jovan Maran, Jovan Grmuša, Nikola Ungur, Nikola Ristović, Luka Milošević, David Grahovac, Bandi Petrović, Vuk Marković, Vukašin Bajić, Petar Jelisavac, Marko Miloš, Kristijan Dalja i Jovan Latković.

D. Petrović