„OPEL ĆIRKOM“: Besplatna kontrola dizni za najbržeg čitaoca lista „Zrenjanin“

U sklopu pripreme vozila za predstojeći zimski period, pored dobrih ponuda za servisiranje „opel” automobila, servisno odeljenje „Ćirkoma” je organizovalo još jednu sjajnu akciju. Na radost svih vlasnika četvorotočkaša, sada, po vrlo povoljnim cenama, oni mogu da provere, prekontrolišu i po potrebi očiste elektronske benzinske dizne na vozilu. S obzirom na aktuelnu akciju, „Opel Ćirkom“ ima i specijalnu ponudu za čitaoce lista „Zrenjanin”. Naime, prvi čitalac koji donese novi broj nedeljnika „Zrenjanin” u „Ćirkom”, dobija besplatnu kontrolu elektronskih (benzinskih) dizni.
Pored toga, „Ćirkom”, koji je jedini ovlašćeni „opel” serviser u ovom regionu, otvorio je kapije svog servisa i za vlasnike svih tipova vozila i modela, pa tako sada bez obzira koji automobil (model i marku) da posedujete, problem sa benzinskim diznama možete rešiti u „Ćirkomu” vrlo brzo i po vrlo povoljnim cenama.
– Najsavremeniji uređaj za čišćenje dizni namenjen je za kontrolu i ultrazvučno čišćenje svih tipova električnih dizni. Simulira kompletan rad motora počev od broja obrtaja motora, vremena otvaranja dizni, vremena rada i radnog pritiska. Računar, pored mogućnosti zadavanja navedenih parametara, ima i mogućnost odabira tri različita programa. Naš uređaj je opremljen i sistemom za kontra ispiranje koji dizne otvara maksimalno i ispira sa suprotne strane što rezultira kompletno očišćenenim diznama i njihovo vraćanje u funkciju bez ikakvih oštećenja – kažu u „Ćirkomu“.
Nakon ovakvog tretmana motor na vozilu će dosta mirnije raditi, neće biti jutarnjih trzanja i „poskakivanja”, vozilo se neće gasiti na leru i što je najbitnije, biće smanjena potrošnja goriva jer će čiste dizne pravilno da vrše svoju funkciju ubrizgavanja i protoka.
U Servisu „Opel Ćirkom” podsećaju i da je akcija servisa motora produžena do kraja novembra, te da servis na vašem „opelu” možete uraditi već po ceni od 4.049 dinara sa uračunatim delovima, GM uljem, uslugom servisa i besplatnom kontrolom kočnica i stepena smrzavanja antifriza.
Zakazivanje kontrole i čišćenja dizni, kao i servisni pregled vašeg vozila, možete izvršiti na 023-3150007 ili 062-241928, kao i dolaskom u „Ćirkom” u Industrijsku Zonu Jugoistok, ka izlazu prema Beogradu.
S.V.

opel-cirko-2