„OPEL ĆIRKOM”: Sajamski popusti do polovine aprila

Kompanija „Opel” je i ove godine predstavila svoje najnovije modele u Hali 4 Beogradskog sajma. Prema rečima posetilaca ovogodišnjeg sajma kao i zrenjaninskog „Opel Ćirkoma“, najviše pohvala pobrala je nova „insignija”, koja će se na našem tržištu naći polovinom godine, i to po ceni od 20 hiljada evra pa naviše.
Najatraktvinije ponude za vreme trajanja sajma odnosile su se na novu „opel astru”, „astru sedan” kao i novu „korsu”.
– Pomenuti modeli su bili najtraženiji za vreme trajanja sajma i iz tog razloga smo doneli odluku da sve klijente nagradimo sa sajamskim popustima i akcijama do polovine aprila – rekli su u Salonu „Opel Ćirkoma“ i napomenuli da akcijska cena „astre sedana“ iznosi 12,685 evra, „opel korse indžoj“ po 10.999 evra, dok „opel astra“ najnovije generacije košta 13.730 evra, sa svim troškovima i PDV-om.
Odlična cena je i za mini van „opel merivu” i iznosi 12.600 evra, dok je „opel moka X” dodatno snižena i iznosi svega 16,780 evra.
Svi navedeni modeli su izloženi u prodajnom salonu „Opel Ćirkoma” u Industrijskoj zoni „Jugoistok” Zrenjanin (izlaz ka Beogradu).

– Svi „opel” modeli se mogu finansirati bez kamate na 3 godine ili sa subvencionisanom kamatom na 60 meseci. Takođe, u toku je i servisna kampanja koju svi vlasnici „opel” vozila mogu iskoristiti u Servisu u Zrenjaninu. U akciji koja obuhvata dosta različitih ponuda može se izdvojiti besplatna kontrolu stepena hlađenja klima uređaja u kabinskom prostoru ili dezinfekcija klima uređaja i kompletnog sistema za samo 1.900 dinara. Ako neko od klijenata ima potrebu za servisom motora, trenutno je na snazi odlična ponuda sa sjajnim akcijskim popustima uz besplatnu dijagnostiku motora i pregledom vozila kao i spoljašnje signalizacije- rekli su u „Opel Ćirkomu“.
Za sve informacije dostupni su brojevi telefona 023/3150000 i 063/560607.
S.V.