„OPEL ĆIRKOM“: Sumiranje poslovne godine i najava „opel” ofanzive za 2017. godinu

Prethodna godina je za zrenjaninsku firmu „Opel Ćirkom” bila vrlo dinamična, sa konstantnim akcijama, specijalnim ponudama i odličnim benificijama za kupce novih automobila kao i korisnika servisnih usluga.
Tokom 2016. godine „Ćirkom” je imao rast u prodaji automobila od odličnih 23 odsto u odnosu na 2015. godinu. Takođe, u 2016. godini uspeli su da zadrže postojeće korisnike servisnih usluga ali i da odličnim cenama i uslovima plaćanja, privuku nove korisnike u servis.
– U našu ponudu uvrstili smo, pored originalnih „opel” rezervnih delova i visoko kvalitetne fabrikate, a to su rezervni delovi renomiranih proizvođača na koje klijenti prilikom zamene u našem servisu dobijaju čak 12 meseci garanciju, a cena je niža i do 40 odsto od cene originalnih delova. Takođe sada klijenti imaju i mogućnost plaćanja na više mesečnih rata čekovima grđana – kažu nadležni u „Ćirkomu“.
Čitava prethodna godina stavljena je u službu vlasnika „opel” vozila, a akcenat je bio na tome da klijenti po što nižim cenama i sa što boljom uslugom i kvalitetom rezervnih delova servisiraju i popravljaju svoj automobil.
Sa akcijama „Opel Ćirkom“ nastavlja i u novoj godini, pa tako u servisnom odeljenju do kraja januara vlasnici „opel” automobila mogu besplatno da prekontrolišu svoje vozilo, da provere stanje akumulatora kao i nivo smrzavanja antifriza u sistemu. Takođe, po akcijskoj ceni mogu da provere u kakvom su stanju benzinske dizne na vozilu i po potrebi da ih očiste i našteluju kako bi smanjili potrošnju goriva.
„Ćirkom“ je najavio i novu akciju u okviru koje će se, u prodajnom salonu po odličnim cenama i sa popustima, prodavati vozila na lageru iz 2016. godine, a gde su  u cenu koštanja automobila uključene i zimske gume. Takođe, kupci novih vozila od sada imaju mogućnost da u cenu koštanja automobila sada uključe i redovno servisiranje za vreme trajanja garantnog roka, što znači da ako odaberu ovu opciju tokom 4 godine ili do navršenih 120.000 km nemaju obavezu plaćanja redovnih servisa na svom vozilu.
Ova godina je godina ofanzive „opela” na naše tržište. U „Ćirkomu“ najavljuju u 2017-oj godini čak 7 novih modela, a prvi u nizu je nova „opel insignia” koju će premijerno biti predstavljena na sajmu automobila u Beogradu.
Takođe, u 2016-oj je započeto, a u 2017-oj godini će „Opel Ćirkom” nastaviti sa proslavom jubileja „Ćirkom – 20 godina u Opel porodici” gde će korisnici usluga ovog servisa biti obradovani brojnim pogodnostima.
– Pozivamo sve vlasnike „opel” vozila ili one koji bi želeli to da postanu, da posete naš Centar koji se nalazi u industrijskoj zoni „Jugoistok”. Sve informacije se  mogu dobiti putem brojeva telefona 023/315-00-01, 063/56-06-07, servis 062/24-19-28- kažu su nadležni u „Opel Ćirkomu“.
L.Z.