PONUDA „SRBIJAGASA” ZA PRIKLJUČENJE NA MREŽU

Za fizička lica plaćanje u 36 rata

Građani koji žele da se priključe na gasovodnu mrežu „Srbijagasa” mogu to učiniti pod promotivnim uslovima, saopštava ovo preduzeće. To znači da cena kućnog gasnog priključka iznosi 780 evra, u dinarskoj protivvrednosti, uz mogućnost plaćanja na 36 mesečnih rata (za fizička lica), beskamatno. Rok za završetak radova jeste 90 dana od isplate prve mesečne rate.
Za dodatne informacije zainteresovani građani mogu se obratiti predstavništvu JP „Srbijagas” u Zrenjaninu: Beogradska ulica 13 (drugi sprat), ili na broj telefona: 023/554 – 118, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.
Kako se navodi na sajtu Grada, u poslednje dve godine gasovodna mreža je izgrađena u svim selima u kojima je prethodno nije bilo: u Knićaninu, Čenti, Farkaždinu, Belom Blatu, Tomaševcu, Orlovatu, Tarašu, Jankovom Mostu i Perlezu.
Međumesna mreža obuhvatila je gasovode Botoš–Tomaševac–Orlovat–Farkaždin, u dužini 22,3 km, zatim Elemir–Taraš–Elemir–Jankov Most od 20,8 km, kao i osam kilometara dugu vikend zonu kod Perleza. Navodi se da je ovim radovima omogućeno priključenje na gasnu mrežu oko 13 hiljada domaćinstava, kao i svih industrijskih potrošača.

L. Z.