Predstavnici ZREPOK-a uzvratili posetu Užičanima

Predstavnici Zrenjaninskog poslovnog kruga Dragan Vidaković, Goran Kovačević, Borislav Umićević i Izabela Kiš, su boravili u dvodnevnoj poseti Poslovnom klubu zapadne Srbije u Užicu. Njih su u goste pozvali užički privrednici, pošto su u aprilu ove godine članovi PK zapadne Srbije bili gosti zrenjaninskih privrednika. Cilj ovih poslovnih susreta je unapređivanje saradnje članova iz više oblasti.

zrepok1

– Naši privrednici su prilikom ovog susreta razgovarali o potencijalnim zajedničkim poslovima, ali i o saradnji dve organizacije. ZREPOK-u je izuzetno drago što je užički poslovni klub, koji je osnovan po modelu ZREPOK-a, uspeo da dobije mesto u Gradskom veću Užica. Prilikom konstituisanja lokalne vlasti, gradonačelnik Užica predložio je da većnik za privredu bude preduzetnik, te je za većnika izabran Momir Petrović, inženjer elektronike i suvlasnik dve kompanije. Užički privrednici su aktivni i u procesu reforme komorskog sistema, pa je bilo reči i o toj temi. Zrenjaninski i užički privrednici su se složili da je najvažnije dobiti efikasnu komoru i efikasnu upravu, kako bi se privreda brže razvijala – ispričali su nam zrenjaninski privrednici posle povratka u Zrenjanin.

zrepok2

zrepok4

Njih su ugostili Željko Pavlović, predsednik Poslovnog kluba i vlasnik firme „Tekstil“, Rade Ljubojević, vlasnik kompanije „Sirogojno“, zatim Goran Lapčević, regionalni direktor „Societe Generale Banka Srbija“, kao i Milan Lončarevič, vlasnik firme „Extreme intimo” i Momir Petrović, suvlasnik firme Controlpoint”.