PRIJEM ZA KOŠARKAŠICE: Čestitke za ulazak u elitu

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić ugostio je danas košarkašice Proletera 023 koje su osvajanjem drugog mesta u Drugoj ligi obezbedile učešće u elitnom rangu naredne sezone.
– Čestitam vam na fenomenalnom uspehu, koji je sjajna uvertira za predstojeće Evropsko prvenstvo u košarci za žene, koje će se igrati i u Zrenjaninu – poručila je Nataša Kovačević u ime Košarkaškog saveza Srbije i Humanitarne fondacije koja pomaže mladim sportistima.
Košarkašice Proletera uručile su domaćinima prigodne poklone i obećale da će se u prvoligaškom društvu boriti za što bolji pšlasman.
– Verujem da ćemo ostati na okupu i da ćemo u Prvoj ligi biti zapažene. U predhodnih nekoliko godina nismo imale sreće da se plasiramo u taj rang, a sada smo uspele i veom a smo srećne – rekla je Milica Ratković, košarkašica Proletera 023.
Gradonačelnik janić je poručio da je uspeh od velikog značaja kako za Klub, tako i za Grad i da će se truditi da košarkašicama obezbedi što bolje uslove za rad. Prijemu su prisustvovali i Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika i Vukosava Đapić Atanacković, generalna sekretarka Sportskog saveza Zrenjanina.
D. PETROVIĆ