PRIZNANjA „KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ”: Prvi dobitnik Čedomir Janjić

U Narodnom pozorištu „Toša Jovanović” uručena su danas društvena priznanja „Kapetan Miša Anastasijević” za područje srednjeg Banata. Nagrade tradicionalno zajednički dodeljuju Agencija „Media Invent” iz Novog Sada i univerziteti u Beogradu i Novom Sadu. Priznanja su dobili pojedinci i preduzeća koja su ostvarila značajne rezultate u razvoju društvene zajednice, a prvi među njima je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.
Priynanja su uručil književnik Pero Zubac, koji je podsetio na dobrotvora Mišu Anastasijevića, v.d predsednik Privredne komore Zrenjanina Momčilo Nikolčić i novinar Nikola Božović. U ime nagrađenih zahvalila se direktorka Regionalnog centzra za razvoj Irena Živković.

kapetan misa 008_ kapetan misa 009_ kapetan misa 010_ kapetan misa 011_ kapetan misa 012_ 4 _DSC0116_resize kapetan misa 001_ kapetan misa 003_ kapetan misa 004_ kapetan misa 005_ kapetan misa 006_
U kulturno-umetničkom programu učestvovali su članovi KUD „Pionir” Zrenjanin, koji su i jedan od dobitnika priznanja. Voditelj programa je bio Milivoje Beštić.
B. JAJIĆ