„RIO U AVIVU“ – u susret Olimpijskim igrama

Ovog vikenda će se u „Aviv parku” održati manifestacija „Rio u Avivu“ povodom otvaranja novog sportskog igrališta na platou ovog ritejl centra u Zrenjaninu, a sve to u susret Olimpijskim igrama koje će se ovog leta biti u Brazilu. 

U nedelju, 5. juna, u 17 časova, biće otvoreno sportsko igralište, a prisutne će pozdraviti sportske legende Zrenjanina Momir Rnić, Lajoš Engler, Zoran Stojačić i Oliver Mitrović, predsednik Košarkaškog kluba Bagljaš. 

-S obzirom na to, da se košarka u Zrenjaninu igra „samo” 70 godina, otvaranje igrališta će ulepšati košarkaška utakmica sa našim legendama i pravim veteranima, između KK Proleter i KK Bagljaša. Terene će potom zauzeti generacija mladih košarkaša 2005/2007. Zatim sledi takmičenje u zakucavanju i takmičenje u trojkama. Potom prelazimo na rukomet. A kao i na pravoj Olimpijadi, ništa ne može da prođe bez atletike, pa će se održati pet mini trka na 25 metara, sa čak 40 učesnika. Za kraj je predviđena i projekcija filma o istoriji košarke i uspehu Proletera iz 1956 godine, odnosno o osvajanju lige. Taj film je sniman povodom 60 godina od kada je zrenjaninski Košarkaški klub Proleter osvojio titulu košarkaškog prvaka Jugoslavije – najavljuju iz Aviva.

Učesnici i pobednici će dobiti i poklone, a posle nedelje svim posetiocima „Aviv parka” Zrenjanin biće na raspolaganju ovo sportsko igralište koje je projektovano za male sportove sa multifunkcionalnim terenom za košarku, odbojku i rukomet.

-Izgradnjom ovog sportskog igrališta u „Aviv parku” u Zrenjaninu biće ne samo stalnim posetiocima, već i svoj deci iz kraja obezbeđena odlična mogućnost da se rekreativno bave sportom. Ova investicija je za nas veoma bitna, jer je time napravljen jedan viši nivo standarda u projektovanju ritejl parkova, gde se pored zabave, kupovine i provoda za celu porodicu, promoviše i bavljenje fizičkim vežbanjem, sport i zdravlje, čime će ovo mesto zaista da se razlikuje od svih šoping centara u Srbijiizjavila je Danka Gladović, direktorka marketinga „Aviv Arlon” u Srbiji.

S.K.