SАЈАМ SPORTA: Zrenjaninci brojni u Beogradu

Šesti međunarodni Sajam sporta, pod sloganom „Srbija, zemlja sporta“, održan je od 24. do 26. novembra na Beogradskom sajmu. Tokom tri dana ministar omadine i sporta Vanja Udovičić i proslavljeni sportisti Srbije družili su se i takmičili sa mališanima. Javna ustanova „Sportski objekti i Sportski savez Zrenjanina predstavljali su naš grad na Sajmu sporta.

Prezentovan je rad Saveza, uspesi zrenjaninskih sportskih kolektiva i pojedinaca, kao i sportska infrastruktura našeg grada. Treba istaći da je uz odličnu prezentaciju naš štand bio jedan od najposećenijih. Uspostavljeni su brojni kontakti sa teritorijalnim i granskim sportskim savezima kao i sa predstavnicima sportskih organizacija iz mnogih sportova i visokoškolskih ustanova. Gosti na našem štandu bili svi najznačajniji sportski funkcioneri i brojni sadašnji i bivši sportisti koji su imali samo reči hvale za rad i organizaciju našeg Saveza. Takođe smo učestvovali na mnogim seminarima i prezentacijama. Naš partner na Sajmu bila je Javna ustanova „Sportski objekti“, dok su gosti bili predstavnici Crvenog krsta Zrenjanina i Turističke organizacije Zrenjanina – rekla je Vukosava Đapić Atanacković, generalna sekretarka Sportskog saveza.

Brojni Zrenjaninci su posetili sajam sporta, među njima su bili fudbaler Zoran Tošić, plivačica Miroslava Najdanovski, predsednik KSV Darko Karan…

D. Petrović