SLOBODA I RADNIČKI BORE SE ZA TROFEJ: Finale Kupa u nedelju u Novim Kozarcima

Fudbaleri Radničkog iz Zrenjanina i Slobode iz Novih Kozaraca plasirali su se u finale Kupa FSP Zrenjanin. Zrenjaninci su u polufinalnom susretu, na svom stadionu, savladali Omladinac FAM iz Botoša rezultatom 6:2, a strelci su bili Bačvanski (2. minut), Matić (14,70. i 76), Dućić (30. i 49. minut). Golove za goste iz Botoša dali su Novković (43. minut) i Guvernor (55).
Za Radnički su igrali: Radović, Ćušić (Bajat), Jovanov, Kosović, Krstinić (Pavlov), Čigoja, Kovačević (Markoski), Bačvanski (Tadić), Dučić, Gajilović (Stevanović), Matić.
Sastav Omladinac FAM-a: Miškov, Trkulja (Brkić), Radulović (Spalević), Tanjga, Stanić (Radojčić), Novković, Bojić, Šarenac (Jovanov), Guvernor, Šemić, Stojković (Radičević).
U drugom meču polufinala Sloboda je u Novim Kozarcima pobedila Budućnost iz Srpske Crnje rezultatom 1:0. Jedini gol na meču viđen je u 88. minutu kada je Nikola Galić, nakon odličnog prijema lopte sa desne strane i okreta, uspeo da savlada nemoćnog čuvara mreže Budućnosti Martina Magdu.
Sloboda: Živkov, Ratko (Gravrilović), Misić (Savić), Galić, Cvijanović (Šanto), Spahić, Reljić (Zečević), Popov, Bogojević (Popović), Ćosić, Vrbaški.
Budućnost (SC): Magda, Topić, Markov, Tatć, Kovačević, Savin (Konstantinov), Perin, Hovanec, Todorov, Prpa (Salma), Stojičić.
Finalni meč Kupa FSP Zrenjanin na programu je u nedelju, 2. avgusta u 18 sati. Žreb, koji je održan danas u prostorijama FSP Zrenjanin, odredio je da domaćin susreta bude Sloboda iz Novih Kozaraca.

Agencija Media live obezbedila je direktan prenos meča, jer će se igrati bez prisustva publike.

D.

PETROVIĆ