STOMATOLOŠKA ORDINACIJA „ELADENT“: Bezbolne intervencije i prevencija bolesti

2--eladentPrioritet stomatološke ordinacije „Eladent” jesu bezbolne intervencije, kao i informisanje pacijenata i prevencija bolesti zuba. Jedna od najčešćih, ističu u ordinaciji, jeste paradontopatija, za koju se nude različite vrste terapija, za blaže i za uznapredovale oblike.
– Parodontopatija zahvata potporni aparat zuba ili parodoncijum. Patološki procesi koji se odvijaju u toku parodontopatije vode ka postepenom ali progresivnom oboljevanju i konačnom gubitku jednog ili više zuba. Bolest pocinje neupadljivo krvarenjem desni, a izaziva je dentalni plak koji uglavnom nastaje pod uticajem bakterija- kažu u „Eladentu“. Ukoliko se primeti bilo koji od simptoma ove bolesti poput oticanja desni i crvenila, krvarenja, bola, gnoja ili lošeg zadaha, neophodno je javiti se svom stomatologu, kako bi se sprovela adekvatna terapija.
Vlasnik „Eladenta” je doktor stomatologije Robert Lazar, a ordinacija se nalazi u ulici Carice Milice 5A. Zakazivanje se može obaviti putem telefona na 023/511-928 i 064/325-05-83.
M.M.