U REGIONALNOJ PRIVREDNOJ KOMORI: Nagrade uspešnim firmama i privrednicima

Novocrnjanskoj Fabrici ulja „Banat“ i zrenjaninskim firmama „Evrobrod“ i „Polar security“, u Regionalnoj privrednoj komori Srednjobanatskog upravnog okruga danas su dodeljene nagrade za doprinos razvoju privrede regiona. Na svečanosti nakon 5. sednice Parlamenta privrednika, Dragan Radić, osnivač i direktor firme „ ACE – Automatic Control Engineering“ kao i Dragomir Maksimović, osnivač i direktor „Maksimović gradnje“ istovremeno su proglašeni za regionalne poslovne lidere i takođe dobili priznanja Regionalne privredne komore.

Za uljaru „Banat“ nagradu je preuzeo direktor sirovinskog sektora Zlatko Kanjuh, dok su Maja Popović i Aleksandar Laktuš to učinili u ime „Evrobroda“ i„“Polar sekjuritija“. Njima ali i Draganu Radiću, odnosno Dragomiru Maksimoviću, nagrade su uručili Predrag Stankov, direktor RPK, Dragan Živković, predsednik Parlamenta privrednika, Tatjana Todorović, predsednik Komisije za nagrade RPK, Predrag Rađenović, predsednik Opštine Sečanj i Saša Santovac, zamenik gradonačelnika Zrenjanina.

Na današnjoj sednici Parlamenta Privredne komore Srednjobanatskog upravnog okruga bilo je reči o poslovanju privrede regiona u prva tri kvartala 2018. godine, ali i ove godine pokrenutim i realizovanim zakonodavnim inicijativama Privredene komore Srbije.

Z.D.

Snimio J. Njegović