U SLICI I REČI: KAKO SU SE ZAPOSLENI U „DREKSLMAJERU” TAKMIČILI I DRUŽILI NA SPORTSKO-REKREATIVNOM CENTRU „PARTIZAN”

Veselo, opušteno i zabavno

Sportski dan okupio je više od 1.100 zaposlenih i članova njihovih porodica, a učesnici su se nadmetali u odbojci, fudbalu, basketu, stonom tenisu, pikadu, nadvlačenju konopca i kuvanju riblje čorbe

Peti po redu sportski dan radnika „Drekslmajera” održan je u nedelju, 26. maja, na terenima SRC „Partizan” gde se okupilo više od 1.100 zaposlenih kao i članova njihovih porodica. Bila je to prilika da se radnici Kompanije opuste i druže, ali i nadmeću u fudbalu, basketu, odbojci, stonom tenisu, pikadu, nadvlačenju konopca i kuvanju riblje čorbe.
– „Drekslrmajer” vidi sportski dan kao odličnu priliku da okupi svoje zaposlene i njihove porodice, a to je način da poboljšamo prijateljstvo i komunikaciju. Srećan sam što tako mnogo zaposlenih učestvuje u sportskom danu i što su to organizovali sami radnici – rekao je generalni direktor Drekslermajera Srbija Mihael Vagner.
Po prvi put takmičenje je imalo i internacionalni karakter, jer su učestvovali i radnici koje su u našem gradu na obuci, a došle su iz iz Piteštija (Rumunija). Za decu zaposlenih organizovan je poseban zabavni program. Bili su tu dvorac na naduvavanje i trambolina, klinci su igrali badminton, a nadmetali su se i u nadvlačenju konopca.
U fudbalu je pobedio tim „I tata bi sine”, drugi su „Juniori”, a treći „Blekburn”. U odbojci najbolji je bio sastav „UKL Fiat smena”, slede „Logistika junajted” i „Peskara 2019”. U basketu je najuspešnija bila ekipa „Ime nije bitno”, drugi su „Zvezdaši i ja”, a treće mesto je pripalo timu „Ko izda …”.
U stonom tenisu u konkurenciji žena prva je Tamara Dmitrov, druga je bila Marika Agić, a treća Jovana Vojnović. Među muškarcima u stonom tenisu pobedio je Eugen Bugar, vicešampion je Vladimir Rođenkov, a trećeplasirani je Simo Grubor. U pikadu prvi su „Irvasi”, slede „Sklepano na brzinu” i „Mnogo smo jaki”. U nadvlačenju konopca za žene nadjačala je ekipa „Mukice”, drugi je tim „Četrdesetke”, a treći sastav „Mnogo smo jake i lepe”. U nadvlačenju konopca u muškoj konkurenciji pobednici su „Oproštajni”, a drugi su „Bokić i drugari”. Zanimljivo je bilo kuvanje riblje čorbe, a najbolje kulinarsko umeće pokazali su sastavi „Mnogo smo jaki”, „Smena C” i „Imamo ime”.

DAMIR PETROVIĆ