U UREĐENjE STAJIĆEVA ULOŽENO 30 MILIONA DINARA

Kanalizacija prioritet
U Stajićevu je do sada izgrađena jedna trećina kanalizacione mreže, a u tamošnjoj Mesnoj zajednici se nadaju da će uskoro dobiti novac od Grada kako bi okončali pomenuti projekat. Do sada je u pomenutu svrhu utrošeno 12,5 miliona dinara.
– Svakog dana očekujemo dozvolu „Elektrovojvodine” za dve crpne stanice koje su izgrađene, pa da se građani priključe na mrežu. Po priključku će meštani plaćati 1.600 dinara Javnom komunalnom preduzeću „Vodovod i kanalizacija” – rekao je Svetozar Stefanov, predsednik Saveta MZ Stajićevo.
Milenko Todić, sekretar MZ Stajićevo veli da je ove godine u tom naselju uloženo više od 30 miliona dinara za uređenje i komunalno opremanje. Za pomenuti iznos je početa i izgradnja kanalizacione mreže, asfaltirana Ulica Toze Markovića.
– To je bila poslednja neasfaltirana ulica, tako da su sada svi putevi u našem mestu završeni. Takođe je uređen obodni kanal, renoviran je lovačko-izviđački dom, a napravili smo i prilaz farmi pilića, koja je u februaru ove godine otvorena kod Stajićeva – objasnio je Todić.
S.K.