USPEŠAN ZAVRŠETAK IZVIĐAČKE GODINE: Pehar za poletarce „Čiča Janka“

Među 140 izviđača na Voždovačkom petoboju „Memorijal Vladan Todorović Ćopa“, 14. oktobra, našle su se i tri ekipe perleškog Odreda „Čiča Janko“, sastavljene od mališana iz Perleza, Ečke i Idvora.

Tim „Munje“ je osvojio prvo mesto, „Perleški pirati“ su bili peti, a najmlađa ekipa „Medene pčelice“ završila je takmičenje na 10. mestu. Ukupno su učestvovale 23 ekipe.

Osim što su kući doneli pehar, poletarci Odreda „Čiča Janko“ su se i dobro zabavili. Takmičarske discipline su bile veoma interesantne, navode izviđači, koji su se nadmetali na poligonu spretnosti, zatim u igrama „stazom lisice“ i „učini dobro delo“, kao i u takmičenju u brzom vezivanju čvorova.

Na Voždovačkom petoboju učestvovali su: Ivana Vukov, vođa ekipe „Munje“, Dragana Vukov, Mina Mećavin, Aleksandra Zakić, Emina Božanić, Sara Antonijević, vođa ekipe „Perleški pirati“, Aleksandar Antonijević, Luka Hegediš, Nikola Vasić, Mihajlo Mauk, Jovana Rakita, Anđela Klopotan, vođa ekipe „Medene pčelice“, Anastasija Klopotan, Aleksandra Gilezan, Miloš Stefanov, Andrija Grković, Elena Stamenković i Tijana Jandrić.

M.M.

Čine dobro delo