UVOĐENJE U VOJNU EVIDENCIJU: Poziv za regrute

Centar Ministarstva odbrane Zrenjanin otpočeo je pozivanje svih lica muškog pola, rođenih 2003. godine i starijih, koja nisu uvedena u vojnu evidenciju, da se jave u Centar, u ulicu Gundulićeva bb.
Regruti sa teritorije Opštine Žitište treba da se jave opštinskoj kancelariji Žitište, u ulici Cara Dušana broj 15, a oni sa teritorije Opštine Sečanj treba da se jave u ulici Vožda Karađorđa broj 69. Osobe sa teritorije Opštine Nova Crnja da se jave u kancelariji u ulici JNA 110. Oni sa teritorije Opštine Novi Bečej treba da se jave u ulicu Maršala Tita broj 66.

Uvođenje u vojnu evidenciju obavljaće se svakog radnog dana od 9 do 15 časova za Grad Zrenjanin, a u vremenu od 9 do 13 časova svakog četvrtka za Opštinu Novi Bečej. Opština Nova Crnja uvodi regrute u vojnu evidenciju svake druge i četvrte srede, svake prve i treće srede se to čini u Opštini Sečanj, a svakog petka u Opštini Žitište.

Uvođenje regruta u vojnu evidenciju obavljaće se u periodu od 11. januara do 28. februara ove godine. Regrut koji se uvodi u vojnu evidenciju treba da ponese ličnu kartu na uvid ili neku drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi identitet.

S.V.