VATERPOLO: Zvezda domaćin u Zrenjaninu

Beogradska Crvena zvezda će utakmice Regionalne lige, kao domaćin, igrati na zrenjaninskom bazenu. Prvi meč je na programu u utorak, 11. oktobra u 21 sat, a rival crveno-belim a će biti Šabac. Ulaz je besplatan.

– Dobili smo saglasnost Grada, a sutra u Zrenjanin dolaze čelnici Zvezde da se dogovorimo o detaljima poslovno-tehničke saradnje. Moram da istaknem da će Beograđani igrati u terminima Vaterpoolo kluba Proleter, pa niko od ostalih korisnika bazena neće biti oštećen. Proleter će se ove sezone takmičiti u Prvpj B ligi, a saradnja sa Zvezdom će nam omogućiti da dvojica njihovih mladih vaterpolista igraju za naš klub. Osim toga, imaćemo i finansijske koristi i od Zvezdinih reklama i sponzora – istakao je Srđan Bogaroški, v.d. predsednika VK Proleter.

Osim vaterpolista iz Šapca, Zrenjaninci će u duelima sa Zvezdom moći da vide Solaris iz Šibenika, Medvešćak iz Zagreba, POŠK iz Solita, Zadar 1952, te Primorac i Kataro iz Kotora. Tokom oktobra u Zrenjaninu će se igrati dve utakmice Regionalne lige, a isto toliko mečeva u našem gradu će biti odigrano novembra i januara naredne godine.
B. M.