VISOKА TEHNIČKА ŠKOLА: Prijem za 60. generaciju studenata

U amfiteatru Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu održan je, prvog dana u novoj školskoj godini, 1. oktobra, svečani prijem 60. generacije studenata osnovnih strukovnih studija. Ove školske godine je upisano 140 brucoša na trogodišnje studijske programe osnovnih strukovnih studija: tehnološko inženjerstvo, mašinsko inženjerstvo, elektrotehnika i računarstvo, inženjerstvo zaštite na radu i inženjerski menadžment u kriznim uslovima.
Ostalo je još slobodnih mesta za školovanje o trošku države, za koje se budući studenti mogu prijaviti u produženom drugom konkursnom roku.
U ime Visoke tehničke škole strukovnih studija u Zrenjaninu, studente je pozdravio direktor dr Mile Lovre. Dobrodošlicu su im poželeli pomoćnik direktora za nastavu, dr Miodrag Kovačević, kao i pomoćnik direktora za razvoj i saradnju, dr Lazo Manojlović.
Raspisivanje konkursa za upis na akreditovane master strukovne studije mašinskog inženjerstva i master strukovne studije tehnološkog inženjerstva očekuje se od 3 – 10. oktobra 2019. godine.

Dodatne informacije se mogu dobiti na internet stranici http://www.vts-zr.edu.rs/, na instagramu https://www.instagram.com/vtssszr/ i Facebook stranici https://www.facebook.com/VTSSS.

M.B.