VOJVOĐANSKA LIGA ISTOK GUŽVA NA VRHU I NA ZAČELJU TABELE

Rafalna paljba Elemiraca

Karađorđevčani nemaju objašnjenje za tendenciozno pokazivanje kartona, a na utakmici u Banatskom Karlovcu isključeni su kapiten Zlatko Đorić i trener Boško Mihajlović
Završen je jesenji deo prvenstva, a titula će zimovati u Omoljici jer je Mladost iskoristila kiks Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva, koje je nakon jedanaest nedelja moralo da siđe sa vrha tabele. Ovakav rasplet odgovarao je i elemirskom Naftagasu koji sada ima samo dva boda razlike od prvoplasiranog tima. Takva situacija najavljuje izuzetno zanimljiv nastavak lige koji je planiran za mart naredne godine.
Poslednje kolo obeležile su nevolje mnogih klubova oko sastava tima, jer ima mnogo bolesnih fudbalera. Novobečejci su stigli u Elemir nekompletni, sa samo jednim rezervnim fudbalerom. Već u prvom poluvremenu sve je bilo jasno, jer je Naftagas imao tri gola prednosti, a u nastavku je demoralisanim gostima još šest puta zatresao mrežu. Miljan Milivojev i Marko Baranji dali su po dva gola, po jedan pogodak postigli su Vladimir Jankov, Ilija Krasić, Vladimir Stepanov i Dušan Štrbac, a gosti su jedanput i sami zatresli sopstvenu mrežu. Milivojev je na svoj golgeterski konto ove jeseni upisao 20 golova (nije igrao u prva dva kola).
N. M.

Opširnije u štampanom izdanju