ZIMSKI TURNIR U MALOM FUDBALU: Piceriji „Roma” trofej i novčana nagrada

U subotu, 19. januara, završen je Zimski turnir u malom fudbalu. Na turniru su učestvovale 32 ekipe u seniorskoj konkurenciji, 9 u juniorskoj i 8 u pionirskoj konkurenciji.

Kod seniora najviše uspeha imao je tim Picerije „Roma“ za koju nastupaju igrači mahom iz KMF „SAS“. Pobedničkoj ekipi je pored pehara pripala i novčana nagrada od 200.000 dinara. Drugo mesto osvojila je ekipa „Vafle 023“ koja je dobila 100.000 dinara, a treći su bili „Ekometalkomerc apartmani Lavko“, kojima je pripalo 50.000 dinara.

Nakon turnira izabrani su i najbolji pojedinci. Dušan Radenković (Picerija „Roma”) je najbolji igrač turnira, Miljan Milivojev („Vafle 023”) je najbolji strelac, a najbolji golman je Budimir Vidaković („I taksi”).

U konkurenciji juniora slavila je ekipa „Radnički” iz Zrenjanina, drugo mesto osvojili su vršnjaci iz Kleka, dok je treće mesto osvojila ekipa „Sibra”.

Kod pionira pobedila je ekipa iz Žitišta „Bajonez 070”, koja je u finalu savladala ekipu „Zr fair play”. Treće mesto zauzeli su dečaci iz tima „Kafe bridž”.

Opširnije u štampanom izdanju…

Foto i tekst  D. Petrović

„Vafle 023“ – 2. mesto

 

„Ekometal komerc apartmani Lavko“ – 3. mesto
„I taksi“ – 4. mesto
„Vafle 023“ – 2. mesto
„Bajonez 070“ iz Žitišta
Juniori „Radničkog“