ZRENJANINCI NOVU GODINU DOČEKALI PRIGODNO I BEZ INCIDENATA

Slavilo se na trgu i u svakom kutku grada
Deda Mraz u centru grada, svečana dekoracija, simpatične tezge sa domaćim proizvodima, prskalice, vatromet i raznoliki program upotpunili su uživanje u novogodišnjoj noći. Veselom dočeku doprinela je stabilizacija epidemijske situacije u našem gradu.
Iako se na konačnu odluku Kriznog štaba čekalo do poslednjeg trenutka, ugostitelji su ponude formirali mnogo ranije. Tako su Zrenjaninci mogli da se opredele za dnevne i noćne žurke, svečane večere i prigodne proslave. Za najmlađe je u toku dana organizovan program ispred gradske kuće, koji se nastavio i u večernjim satima.

LEPO VREME IZMAMILO LJUDE
Tradicionalna manifestacija „Novogodišnja čarolija – grad otvorenog srca”, koja je održana osmi put, na Trgu slobode okupila je veliki broj sugrađana. Iako je ove godine sneg izostao, novogodišnjoj magiji sunčanog i neobično toplog dana doprineo je Deda Mraz koji se družio sa mališanima i delio im poklone.
Sugrađanka, čije je ime poznato redakciji, na trg je došla sa ćerkama i mužem. Kako kaže, lepo vreme i raznoliki program uticao je na odluku da posete manifestaciju.
– Ovo je idealna prilika da uoči Nove godine provedemo kvalitetno vreme sa decom. Vidim da se njima program jako dopada, pevali su pesmice uz horove i plesali uz vršnjake. Drago mi je što se lepo provode, jer onda i ja uživam – kaže naša sagovornica.
J. Šormaz
Foto: Jovan Njegović Drndak i Grad Zrenjanin

Opširnije u štampanom izdanju