„Dani piva”, odličan 5!

Piše: Dalibor Bubnjević 

Akteri gradske fešte su (do)kazali prethodnih dana profesionalizam! Programi su se odvijali u skladu sa planom. U okolnostima više sile nisu dozvolili da panika nadvlada. Uspeli su da nađu rešenja u rekordnom roku.
Program „Dana piva” je ove godine optimalno smišljen.
Uzeti su u obzir zahtevi različitih delova stanovništva. Organizatori su se (po)trudili da pripreme sadržaj u kome će se svako pronaći. Otuda su podjednako bili posećeni nastupi kako Saše Matića, tako i Bajage.
Stiče se utisak da bi gradonačelnik, na početku mandata, trebalo da princip rada Organizacionog odbora „Dana piva” prenese i u druge segmente. Na primer, parking kod Pošte nikako da se završi. Svi akteri se ponašaju kao „klinički mrtvi”. Slična je situacija i sa Gradskim stadionom. Mirović je politički utihnuo, baš kao i Čeda, ali nas njihov minuli rad i dalje proganja…
U skladu sa proklamovanom vladavinom prava, pohvalno bi bilo proveriti u kojoj meri se poštuje radno vreme objekata u večernjim časovima. Na primeru Kulturnog centra (ZROK) smo shvatili da nema zaštićenih! Međutim, nije jasno šta je sa njihovim komšijama iz podruma Narodnog muzeja?!