„GOMEKS”: Renovirana prodavnica u Maloj Americi

Prošle nedelje ponovo je počeo sa radom renovirani objekat u Maloj Americi u ulici Rade Končara 10, a kompanija „Gomeks” otvorila je i još jedan market u Somboru, koji se nalazi na adresi Milete Protića BB. Tim povodom pripremljene su posebne promotivne akcije, degustacije, kao i specijalna iznenađenja za svakog 100, 200, 300. i 400. kupca.

Kako iz „Gomeksa” objašnjavaju, u okviru renoviranog objekta u Zrenjaninu nalazi se pekara sa sveže pečenim proizvodima. Pored toga poseban akcenat je na odličnoj ponudi voća i povrća.

– Novi dizajn enterijera je prilagođen savremenim standardima i omogućava lakšu navigaciju kroz prodavnicu, što doprinosi bržoj i efikasnijoj kupovini – kažu iz ovog trgovinskog lanca.

Četvrta prodavnica u Somboru zaspošljava devetoro ljudi. Kupci mogu uživati u bogatoj ponudi svežih proizvoda, uključujući voće, povrće, meso, pecivo, mlečne proizvode, kao i mnoge druge kategorije, uz redovne akcije i popuste na popularne artikle. Radnim danima i subotom, prodavnica radi od 7 do 21 čas, dok je nedeljom otvorena od 7 do 15 časova.