AVIV PARK: Nacionalno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku

U Aviv Parku Zrenjanin od petka, 22. jula, do nedelje, 24. jula, održaće se Nacionalno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku – Vip Beach Masters 2016, u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije i kompanije Vip mobile. Ovaj značajan sportski događaj podržao je Grad Zrenjanina, Sportski savez grada Zrenjanina i Aviv Parka Zrenjanin.

Osmu godinu zaredom Vip i Odbojkaški savez Srbije sa velikim uspehom organizuju Vip Beach Masters – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, koje se ovog leta održava u devet gradova širom Srbije. Atraktivan koncept, kvalitetna igra i raznovrsna takmičenja, najavljuju uzbudljivo odbojkaško leto za sve ljubitelje bičvoleja, ali i mališane koji žele da se oprobaju u ovom sportu i uče od našeg proslavljenog odbojkaša,Vanje Grbića, kroz Vip Beach Masters školu odbojke.Veliko finale tradicionalno je rezervisano za kraj leta, od 26. do 29. avgusta, kada će, nakon četvorodnevnog nadmetanja na beogradskoj Adi Ciganliji, biti proglašeni novi prvaci i prvakinje Srbije u odbojci na pesku.

Na turniru u Zrenjaninu očekuje se preko 80 učesnika, a tokom ova tri dana biće odigrano preko 40 vrhunskih i uzbudljivih mečeva.

Osim turnira za odrasle, u okviru Vip Beach Masters škole odbojke, koju petu godinu zaredom vodi naš proslavljeni odbojkaš i potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije Vanja Grbić, najmlađi posetioci turnira uzrasta do 14 godina će dobiti šansu da se oprobaju u odbojci na pesku. U petak i subotu, od 10 i od 17 časova, i u nedelju od 15 časova, imaće priliku da nauče tehnike i osnove bičvoleja. U nedelju, 24. jula,  u 10 časova, održaće se i turnir Dečie lige! Za Vanjinu školu odbojke na pesku, prijavljivanje dece biće svakog dana za vreme trajanja turnira, na licu mesta.