Az USAID, az NDI és a CeSID támogatásával Nagybecskereken a Dušan cár utcában

Megnyílt a képviselői kommunikációs iroda
A múlt szerdán nyitották meg Nagybecskereken is a köztársasági képviselők kommunikációs irodáját. A megnyitón jelen volt Kovács Elvira és Mirko Krlić köztársasági képviselők Čedomir Janjić Nagybecskerek polgármestere Dušan Šijan Közép-bánáti körzetvezető, Saša Santovac alpolgármester és Duško Radišić Nagybecskerek polgármesterének tanácsosa.
Čedomir Janjić polgármester köszöntőjében rámutatott ezen iroda jelentőségére, és a polgárokkal való kapcsolat tartás fontosságára
Mirko Krlić felszólalásában köszönetét fejezte ki Kovács Elvirának, akinek köszönhető, hogy a képviselői iroda Nagybecskereken is megnyithatja kapuit.
A megnyitót követően Kovács Elvira nyilatkozott lapunknak.
2009 és 2010 folyamán Nagybecskereken működött már egy képviselői iroda. Sajnos az elmúlt két csonka parlamenti ciklus alatt nem létezett sem Nagybecskereken, sem Szerbia más városaiban ilyen jellegú iroda, ahol a polgárok a képviselőikhez fordulhattak volna kérdéseikkel, problémáikkal. Mintegy három hónappal ezelőtt az USAID, az NDI és a CeSID úgy döntött, hogy ismételten megpróbál Szerbia 13 városában képviselői irodát nyitni. Nem volt egyszerű kiharcolni, hogy Nagybecskereken legyen az egyik. Több mint három hónapot vett igénybe, mire minden kérdés rendeződött és megnyithattuk az irodát. Igaz, hogy közben a parlamentet feloszlatták, annak ellenére, hogy plenáris ülések nincsenek a bizottságokban továbbra is folyik a munka. Az iroda minden munka napon két órát tart nyitva, ekkor lehet időpontokat kérni a munkatársaktól- nyilatkozta Kovács Elvira.