BUDUĆNOST IZ SRPSKE CRNJE STVARA TIM ZA PROLEĆNI DEO SEZONE

Goran Grujić ostao u ekipi

  • Kada sam došao u Budućnost, dogovorio sam se da ostanem celu sezonu pa nisam ni razmatrao ponude drugih klubova – istakao je Grujić

Prvih februarskih dana pripreme za nastavak sezone u Vojvođanskoj ligi istok počeli su i fudbaleri Budućnosti iz Srpske Crnje koje vodi novi trener Predrag Manojlović. U tom Klubu opredelili su se za snage iz jesenjeg dela, a ekipu su napustili Đurica Popović (Sloboda, Novi Kozarci), Srđan Prokić (Crvena zvezda, Vojvoda Stepa) i Damir Tomić (Jedinstvo, Banatsko Karađorđevo). Nakon polusezone provedene u Srpskoj Crnji, štoper Goran Grujić je imao više ponuda da promeni sredinu, ali je ipak odlučio da ostane.
– Kada sam došao u Budućnost, dogovorio sam se da ostajem celu sezonu, a to je za mene presudno. Rukovodstvo kluba je korektno, pa nisam ni razmatrao ponude drugih. Sakupili smo 23 boda u jesenjem delu sezone, cilj je da u nastavku osvojimo koji bod više, što bi nam obezbedilo bolji plasman na tabeli – ističe Grujić.
Na prvoj prozivci bili su Duško Medić, Aleksandar Arsin, Zlatko Vasiljević, Marko Manojlović, Vlado Topić, Nemanja i Nikola Kovačević, David Stojčić, Darko Jovandić, Vladimir Salma, Đorđe Korać, Nikola Bogić, Nikola Aranitović, Goran Grujić, Nikola Ajdarić, Vladimir Stojićev i Jovan Kozić.
Očekuje se da još nekoliko igrača pojača prvi tim, pre svih, za to konkurišu fudbaleri mlađih kategorija Budućnosti. Kadeti, koje je predvodio Goran Savin, u jesenjem delu takmičenja Područne lige za ovaj uzrast, osvojili su treće mesto. Imaju samo dva boda manje od prvoplasirane Kozare, pa su i dalje kandidati za titulu. Taj sastav predstavlja novu snagu Budućnosti, a čine ga Miloš Ferenčev, Aleksandar Nikolin, Aleksandar Savin, Mihajlo Kondić, Jovan Arsin, Nikola Kovačević, Viktor Salma, Srđan Bogaroški, David Stojičić, Branislav Konstandinov, Dragomir Nikolin, Vladimir Stojićev, Igor Salma, Aleksandar Berta, Stefan Jovin, Slobodan Grubin, Miodrag Glišin i Milorad Vojvodić.

N. M.